На Тернопільщині енергетиків обікрали на понад 30 тис. грн.



Енергетиків обікрали на 33 тис. грн. – злодії “привласнили” трансформатор та майже 3 кілометри проводу, - повідомляє «Тернопільська правда».

Від рук “липкоруких металошукачів” за перший квартал 2010 року ВАТ “Тернопільобленерго” понесло збитків на загальну суму майже 33 тисячі гривень. Наразі невідомі злодії на енергооб’єктах Тернопільської області скоїли 3 крадіжки. Про це сьогодні, 19 квітня, повідомили у відділі роботи з громадськістю ВАТ “Тернопільобленерго”.

“Цьогоріч у нас викрали 2,51 кілометри алюмінієвого проводу на лініях електропередач та один трансформатор, – розповідає заступник головного інженера з розподільчих мереж ВАТ “Тернопільобленерго” Роман Дорош. – Наймасштабніші крадіжки на суму 20,11  тисяч гривень сталися у Шумському районі. Там злодії поцупили трансформатор, тим самим нанесли нашому Товариству збитків на 19,1 тисячі гривень. Також вони там розжилися 0,3 кілометрами алюмінієвого проводу, збитки від втрати якого складають 1,01 тисячі гривень”.

У Теребовлянському районі злодії “привласнили” 2,21 кілометри алюмінієвого проводу, загальний збиток від втрати якого становить 12,75 тисячі гривень.

Матеріали про всі факти крадіжок надані правоохоронним органам. Порушені кримінальні справи, розслідування яких проводять райвідділи внутрішніх справ.

Статьи

Страна
18.04.2024
18:19

Медицинская реформа по-запорожски. Получат ли пациенты надлежащее медицинское обеспечение и качественное лечение

Факт экономии бюджетных средств, о котором говорят местные чиновники, вряд ли добавляет оптимизма запорожцам,  пациентам оптимизированных больниц. Любой рядовой горожанин подтвердит, что до сих пор не заметил, чтобы такая реорганизация положительно...
Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Все статьи