Голландські спеціалісти роздають окуляри потребуючим в Івано-Франківську (ФОТО)




















Офтальмологічну допомогу: діагностування та видачу окулярів для потребуючих громадян Прикарпаття сьогодні почали надавати Голанські фахівці з місії Евіденте, - повідомляє кореспондент «ОстроВ».

Прийом пацієнтів проходить на базі благодійного християнського фонду «Солідарність» впродовж 19-20 квітня з 09:00 до 17:00.Прийом одночасно ведуть п’ять фахівців офтальмологів з Голландії.

«За два дні заплановано оглянути 350 людей з соціально-незахищених сімей, - каже голова БХФ «Солідарність» Андрій Микитин. – Ми навіть не очікували, що так багато людей зголосяться до голландських фахівців. Сподіваємося, наші медики зможуть продовжити цю добру справу. Для цього ми хочемо започаткувати проект «Читаємо Кобзар та Біблію своїми очима». В рамках проекту офтальмологи зможуть проїхати селами та містечками області і допомогти людям визначити зір та підібрати окуляри».

Голанський Фонд місії Евіденте, головою якого є Жак Тайндер, уже понад 40 років допомагає людям із проблемами зору в різних країнах світу. Спеціалісти фонду побували вже у 23 країнах та змогли безкоштовно допомогти багатьом тисячам людей із вадами зору. Сьогодні їх фахівці працюють в Івано-Франківську.

 

 

 

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи