На Тернопільщині анулювали 127 ліцензій на реалізацію алкоголю



За порушення порядку реалізації алкогольних напоїв і тютюнових виробів податківці Тернопілля анулювали 127 ліцензій та застосували фінансових санкцій на 118 тис.грн., - повідомив «ОстроВ» заступник начальника РУ САТ ДПА України Роман Савка.

Регіональним управлінням Департаменту контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів ДПА України в Тернопільській області (РУ САТ ДПА України в Тернопільській області) проводиться систематичний контроль за суб’єктами господарської діяльності, які здійснюють реалізацію алкогольних напоїв і тютюнових виробів та вживаються заходи з виявлення в торгівельній мережі фальсифікованих (необлікованих) алкогольних напоїв і тютюнових виробів.

Так, у першому кварталі цього року проведено 42 перевірки суб’єктів підприємництва, які здійснюють оптову та роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами, і  виявлено 57 порушень норм діючого законодавства.

За результатами проведеної роботи РУ САТ ДПА України в Тернопільській області з початку року  анульовано 127 та призупинено 85 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, застосовано фінансових санкцій на загальну суму 118 тис. грн.

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи