Львівська ОДА просить владу Львова належно облаштувати меморіали загиблим в роки війни



Львівська облдержадміністрація просить владу Львова належно облаштувати меморіали загиблим у Великій Вітчизняній Війні, — повідомили кореспондента „ОстроВ” у прес-службі Львівської ОДА.

Голова Львівської ОДА Микола Кміть звернувся офіційним листом до міського голови Львова Андрія Садового щодо необхідності належного облаштування монументів, пам’ятників, пам’ятних знаків, меморіальних споруд і об’єктів, які встановлені у місті Львові на вшанування полеглих у Великій Вітчизняній Війні 1941-1945 років.

У зверненні керівника області також йдеться про необхідність вжиття владою міста Львова заходів щодо належного благоустрою військових поховань, розташованих у місті, та прилеглої до них території.

На виконання доручення Президента України від 2 квітня 2010 року, подібні листи-звернення Микола Кміть також написав і на ім’я голів райдержадміністрацій та голів міських рад і міст обласного значення Львівщини.




Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи