У центрі Львова затримали озброєного грузина-грабіжника



Озброєного грузина-грабіжника затримали правоохоронці у центрі Львова, — повідомили кореспондента „ОстроВ” у ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області.

Спочатку грабіжник зайшов до одного з ресторанів у центрі Львова і попросив адміністратора закладу скористатись вбиральнею. Через кілька хвилин хтось із персоналу помітив, що незнайомець підійшов до вішаків із одягом та обережно витягнув чужий гаманець.

Про крадіжку повідомили власника портмоне і він вирішив затримати злодія самотужки. Та той вискочив на вулицю й став утікати. Постраждалий та офіціант ресторану кинулися за ним.

Проте коли вони наздогнали зловмисника, він витягнув ніж та почав погрожувати ним.

Усі ці події розгортались на одній із вуличок у центрі Львова. Саме у цей час тут проходив міліцейський патруль.

Побачивши озброєного грабіжника, міліціонери зорієнтувались у ситуації та затримали його.

Зловмисник виявився громадянином Грузії. Кілька років тому він приїхав до України. Тут одружився й «осів» із сім’єю у Миколаївській області.

Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини справи й перевіряють затриманого на причетність до інших злочинів.




Статьи

Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Мир
16.04.2024
10:17

«Энергичный контрудар может стать джокером в рукаве Сырского». Российские СМИ об Украине

«Общая оценка украинских резервов приводит к выводу: имеющихся сил и средств командованию ВСУ не хватит для проведения стратегического наступления. Но их достаточно для энергичного контрудара оперативного масштаба на одном направлении».
Все статьи