Міжнародний безпековий форум відбудеться у Львові



Міжнародний безпековий форум відбудеться у Львові 15-16 квітня, — повідомили кореспондента «ОстроВ» у прес-службі Львівської ОДА.

На форум «Від безпеки України – до безпеки Європи. Виклики XXI сторіччя» планується візит фахівців з державної безпеки та міжнародних відносин з 22 країн, зокрема, ЄС, Росії та інших країн СНД, США, Китаю та Катару.

Організатори планують, що результатом роботи дводенної конференції стануть рекомендації чинним політикам країн ОБСЄ щодо гарантування безпеки у Центрально-Східній Європі.

«Авторитетні дипломати та безпекові фахівці практично з усіх країн Європи, Росії та США приїдуть до Львова взяти участь у дискусії. Знаковою є також участь китайської делегації на чолі з послом Лі Фельлінєм, який має 40-річний дипломатичний досвід, пов'язаний з Росією та Східною Європою», — сказав голова оргкомітету форуму Олександр Литвиненко.

Організатором Форуму виступає Рада із зовнішньої та безпекової політики у партнерстві з Центром Разумкова, Міжнародним центром перспективних досліджень та Західною аналітичною групою за підтримки Львівської обласної державної адміністрації, Львівської обласної ради та Львівського національного університету ім. Івана Франка.




Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи