В Тернополі для керівників делегації УЄФА приміщення 3 гілок влади хочуть переробити під готелі



В Тернополі, до прийому однієї з команд-учасниць Єврочемпіонату з футболу, приміщення ОДА міської та обласної ради хочуть перепрофілювати в готель для керівного складу делегації УЄФА. Натомість, гілкам влади пропонують переселитися в недобудовану обласну бібліотеку. Про це «ОстроВ» повідомили в прес-службі Тернопільської міськради.

Розглядаючи питання підготовки міста Тернополя до прийому однієї з команд-учасниць Єврочемпіонату з футболу, члени виконавчого комітету міської ради запропонували перепрофілювати теперішнє приміщення міської ради в готель для керівного складу делегації УЄФА.

За словами посадовців, найбільшою проблемою для нашого міста залишається кількість та якість готелів, які би відповідали міжнародним стандартам, тому в найкоротші терміни потрібно приймати рішення, які змінять ситуацію на краще.

Виконавчий комітет планує звернутися до керівництва обласної ради та адміністрації з проханням також віддати своє приміщення для перепрофілювання його під готель для вболівальників команд.

Новим приміщенням для усіх гілок влади може стати перший поверх недобудованої обласної бібліотеки, куди би могли переїхати апарат міської та обласної рад та залишки структурних підрозділів облдержадміністрації після проведеного, відповідно до вказівок Президента, скорочення.

Члени виконавчого комітету висловили сподівання, що усі причетні служби з розумінням поставляться до такого кроку, що призведе до якнайшвидшого втілення цього проекту в життя.

Статьи

Страна
18.04.2024
18:19

Медицинская реформа по-запорожски. Получат ли пациенты надлежащее медицинское обеспечение и качественное лечение

Факт экономии бюджетных средств, о котором говорят местные чиновники, вряд ли добавляет оптимизма запорожцам,  пациентам оптимизированных больниц. Любой рядовой горожанин подтвердит, что до сих пор не заметил, чтобы такая реорганизация положительно...
Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Все статьи