«Зайців» у львівському електротранспорті тепер ловлять міліціонери






Працівники міліції разом з контролерами  здійснювали перевірку квитків у пасажирів електротранспорту у Львові впродовж цього тижня, — повідомили кореспондента „ОстроВ” у прес-службі Львівської міськради.

Після серії серйозних конфліктів з контролерами підприємства, спровокованих безквитковими пасажирами, на прохання адміністрації «Львівелектротрансу» у Львівському міському управлінні міліції прийняли рішення про підсилення бригад контролерів.

З кожного районного відділення міліції міста було виділено по три особи.  Відтак, щодня в електротранспорті працювало по дев’ять міліціонерів у першу та другу зміну.

«Поява в салонах трамваїв і тролейбусів працівників у міліцейській формі відразу дала свої результати. Пасажири перестали розмахувати перед контролерами фальшивими посвідченнями та грубіянити контролерам, безбілетники відмовилися придумувати неймовірні історії в своє виправдання, натомість почали справно сплачувати штраф», — сказав начальник служби контролю ЛКП «Львівелектротранс» Андрій Король.

Нагадаємо, нещодавно у Львові після конфлікту контролера та безквиткового пасажира останній дістав пістолет і відкрив вогонь.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи