Червоний Хрест поліпшить життя найнезахищенішим людям Івано-Франківська?

З 4 квітня по 4 травня 2010 року на Прикарпатті проведуть місячник милосердя Червоного Хреста, - повідомили кореспондента "ОстроВ" в прес-службі облдержадміністрації.

Відповідно до листа Національного комітету Товариства Червоного Хреста України від 01.03.2010р. № 02/169 з метою поліпшення умов життя та соціального захисту найбільш уразливих верств населення та формування громадської думки щодо необхідності постійної уваги до проблем людей похилого віку, інвалідів, хворих на туберкульоз і СНІД, безпритульних дітей та сиріт й формування громадської думки на користь милосердя, відповідно до загальновизнаних гуманістичних принципів червонохресного руху:

1. Провести в області з 4 квітня до 4 травня 2010 року місячник милосердя Червоного Хреста.

2. Райдержадміністраціям, виконкомам міських рад міст обласного значення всебічно сприяти акції, звернутися до трудових колективів підприємств, установ, організацій всіх форм власності, навчальних закладів, загальноосвітніх шкіл з рекомендацією взяти активну участь в організації масового збору пожертв з метою подальшого фінансування гуманітарних програм Товариства Червоного Хреста.

3. Головному управлінню освіти і науки, управлінню у справах сім’ї та молоді ОДА спільно з обласною організацією Товариства Червоного Хреста організувати роботу загонів милосердя в навчальних закладах та молодіжних організаціях з метою допомоги одиноким перестарілим громадянам, інвалідам, дітям-сиротам.

4. Управлінню культури ОДА сприяти обласній організації Товариства Червоного Хреста у проведенні благодійних концертів та вистав з метою залучення додаткових коштів, спрямованих на надання допомоги потребуючим.

5. Засобам масової інформації постійно висвітлювати проведення цієї акції.

Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покладено на головного виконавця – обласну організацію Товариства Червоного Хреста України.

Статьи

Страна
18.04.2024
18:19

Медицинская реформа по-запорожски. Получат ли пациенты надлежащее медицинское обеспечение и качественное лечение

Факт экономии бюджетных средств, о котором говорят местные чиновники, вряд ли добавляет оптимизма запорожцам,  пациентам оптимизированных больниц. Любой рядовой горожанин подтвердит, что до сих пор не заметил, чтобы такая реорганизация положительно...
Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Все статьи