Росіяни намагались незаконно перевезти через кордон три ”фури” швейцарських годинників



Львівські прикордонники затримали три російські „фури”, які незаконно перевозили швейцарські наручні годинники, шкарпетки та жіночі сумки, — повідомили кореспондента „ОстроВ” у прес-службі Західного регіонального  управління Держприкордонслужби України.

Затримання відбулось минулими вихідними у міжнародному пункті пропуску «Рава-Руська», що на українсько-польському кордоні.

На трьох вантажівках російської реєстрації та під керуванням громадян Російської Федерації відбулась спроба переміщення через державний кордон України товарів з підміною товаросупровідних документів.

Представники оперативно-розшукових органів Львівського прикордонного загону володіли попередньою інформацією про можливе незаконне транзитне перевезення товарів, тож провели поглиблений огляд вантажівок.  

У ході аналізу було встановлено, що замість вказаних у документах товарів — текстиль, кована огорожа та плити ДСП — у вантажівках знаходилися зовсім інші товари: шкарпетки, жіночі сумки та швейцарські наручні годинники.

Також з’ясувалося, що товар перевозився транзитом до Росії через територію України з Чехії та Литви.

На даний час проводиться ідентифікація товару із залученням фахівців з Торгово-промислової палати та представників Держмитслужби.

У прес-службі відзначають, що про точну суму оцінки даного товару говорити ще зарано, але вона становитиме понад 10  мільйонів гривень.




Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи