У Львові затримали угруповання „барсеточників” з гранатою



Львівські правоохоронці затримали злочинну групу „барсеточників”, яка скоювала крадіжки з автомобілів, — повідомили кореспондента «ОстроВ» у відділі звязків з громадськістю ГУМВСУ України у Львівській області.

До складу угруповання входило троє чоловіків. Є підозри, що вони скоювали злочини не лише у Львові й області, але і на Тернопільщині та Івано-Франківщині.

Під час затримання, яке відбувалося воно посеред білого дня у людному місці, один з учасників злочинного угруповання застосував проти працівників міліції гранату. На щастя, вона виявилась не бойовою.

Діяли зловмисники за напрацьованою схемою. Спершу шукали автомобіль, як правило, дорогий та престижної марки, водій якого мав при собі сумку чи баретку. Потім упродовж певного часу слідкували за автівкою: куди рухається, де зупиняється.

У відповідний момент, наприклад, коли водій заходив до супермаркету, проколювали колесо автомобіля. Тож повернувшись, власник авто, найперше, брався міняти колесо. Барсетку ж з грошима залишав на сидінні, як правило, не замкненого автомобіля.

Поки водій порався біля машини, злодій непомітно підходив, відчиняв двері та забирав сумку з грошима. При цьому викрадені документи злочинці згодом повертали за винагороду автовласникам.




Статьи

Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Все статьи