Конкурс на спорудження пам’ятника митрополиту Шептицькому оголошено у Львові



Конкурс на спорудження пам’ятника митрополиту УГКЦ Андрею Шептицькому оголошено у Львові, — повідомили кореспондента «ОстроВ» у прес-службі Львівської міськради.

Під спорудження пам’ятника авторським колективам рекомендується ділянка на площі Св. Юра у Львові включаючи сквер перед Національним університетом «Львівська політехніка». Також проектом необхідно передбачити вечірню підсвітку пам’ятника.

До участі в конкурсі запрошуються фахівці або авторські колективи фахівців дипломованих професійних архітекторів та скульпторів, а також студенти архітектурних та художніх навчальних закладів.

При цьому участь у конкурсі іноземних архітекторів та скульпторів, студентів закордонних архітектурних та художніх навчальних закладів, а також осіб без відповідної архітектурно-художньої освіти не забороняється.

Робоча група приймає проекти до 1 липня 2010 року. Відзначення переможців конкурсу відбудеться 16 вересня 2010 року.

Для відзначення кращих проектів встановлена 1-а премія 50 тис. грн., 2-а премія 30 тис. грн.; 3-я премія 20 тис. грн.

Нагадаємо, що раніше Українська греко-католицька церква заявила про наміри спорудити пам’ятник Митрополиту Андрею Шептицькому у Львові.




Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи