Генерал-майор очолив юридичний інститут в Івано-Франківську

Прикарпатський юридичний інститут очолив генерал-майор Богдан Щур з Львівщини, - повідомляє "ЗІК".

Сьогодні, 30 березня, ректор Львівського державного університету внутрішніх справ генерал-лейтенант міліції Володимир Ортинський представив колективу Прикарпатського юридичного інституту нового керівника – генерал-майора міліції Богдана Щура.

Ректор подякував уже колишньому начальнику інституту генералу Юрію Рахівському за його більш ніж річну роботу на посаді керівника навчального закладу. Юрій Васильович своєю чергою висловив вдячність за співпрацю колективу і відзначив, що у 1986 році він розпочав у цьому навчальному закладі свою міліцейську службу, в ньому її й завершив.

Представляючи новопризначеного керівника інституту, генерал Володимир Ортинський охарактеризував його як досвідченого «правоохоронця-практика та успішного науковця».

Довідка ЗІКу.

Уродженець Львівщини Богдан Володимирович Щур розпочав службу в органах внутрішніх справ у 1989 році – оперуповноваженим відділення боротьби з розкрадання соціалістичної власності Золочівського райвідділу міліції, згодом очолював цей підрозділ. З 1995 до 2001 року він працював на керівних посадах в УМВС України в Івано-Франківській області, а потім повернувся на службу в УМВС у Львівській області. Працював першим заступником начальника управління боротьби з організованою злочинністю, заступником начальника відділу внутрішньої безпеки, керівником управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю. З 2007 року і до призначення на посаду начальника Прикарпатського юридичного інституту – перший заступник керівника міліції Львівської області.

У 1998 році Б.Щур закінчив Національну юридичну академію імені Ярослава Мудрого. В 1995 році став кандидатом юридичних наук, а через рік – доцентом. Нині працює над докторською дисертацією. В 2006 році йому присвоєно почесне звання – «Заслужений юрист України».

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи