Львівські правоохоронці затримали місцевого «Остапа Бендера» в міліцейській формі



Львівські правоохоронці затримали місцевого шархая, який видурив понад півмільйона доларів у довірливих мешканців і банку, — повідомили кореспондента «ОстроВ» у ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області. 

Молодик мав кілька схем, якими користувався: вдавав із себе автомаклера, обіцяв вирішити земельні питання. «Схема його шахрайських дій була досить різноманітною. По-перше, він багатьом людям представлявся працівником міліції, з цією метою навіть він собі пошив міліцейську форму, в якій його часто бачили і тим самим десь втирався в довір’я людям», — сказав начальник Франківського райвідділку міліції Львова Роман Рибіцький.

Вже зараз відомо про дванадцять жертв афериста. Він виманював у людей чималі суми — починаючи від півсотні й закінчуючи п’ятдесятьма тисячами американських доларів.

Крім цього, зловмисник за підробленими документами взяв у банку кредит на суму 250 тисяч доларів США.

Затримали шахрая під час чергової оборудки: він саме намагався продати неіснуючу автівку.

Проти афериста вже порушили карну справу за шахрайство в особливо великих розмірах. Його майно арештували.

Наразі правоохоронці шукають усіх жертв шахрая. Вже відомо, що збитки від його афер сягають понад півмільйона доларів. 




Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи