Правоохоронці виявили чергову фінансову оборудку під час підготовки Львова до Євро-2012



Правоохоронці виявили фінансову оборудку на 0,7 млн. грн. під час підготовки Львова до Євро-2012, — повідомили кореспондента „ОстроВ” у відділі зв'язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області.

ТзОВ з метою отримання відшкодування коштів з державного бюджету за викуп об’єктів приватної власності, що розміщені на земельній ділянці, виділеній для будівництва нового терміналу до Євро-2012, здійснили службову підробку документів та привласнення бюджетних коштів.

З цією метою було складено фіктивний договір купівлі-продажу нерухомого майна, в якому  йшлося про те, що будівлі, розташовані у м. Львові по вул. Любінська, 168 «в», на якій планується розташування терміналу, перейшли на праві власності до ТзОВ. Пізніше, після проведення почеркознавчого дослідження, встановлено, що підписи службових осіб під оригіналом вищевказаного договору є підробленими.

На підставі цього договору службові особи ТзОВ звернулись в БТІ із заявою про виготовлення технічної документації і дублікату реєстраційного посвідчення на вищезгадані будівлі.

Відтак, у квітні 2009 року між ТзОВ та Управлінням капітального будівництва Львівської облдержадміністрації укладено договір купівлі-продажу нерухомого майна, предметом якого став викуп для суспільних потреб, а саме будівництва пасажирського терміналу аеропорту «Львів», нерухомого майна, розташованого за адресою: м. Львів, вул. Любінська, 168 «в», загальною вартістю 725,5 тис. грн.

В жовтні минулого року покупцем повністю сплачено продавцю вартість майна.

На сьогодні прокуратурою Залізничного району міста Львова, за зібраними працівниками УБОЗ ГУМВС України у Львівській області матеріалами порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.5 ст.191, ч.2 ст.366 КК України за фактом розтрати майна в особливо великих розмірах.




Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи