Тернопіль знову потопає в смітті



У Тернополі знову  загострилася ситуація із вивезенням сміття. Про це на засіданні протиепідемічної комісії повідомив начальник міського управління житлово-комунального господарства та екології Олег Соколовський під час обговорення питання санітарного очищення міста та невиконання рішення НПК.

Як повідомили «ОстроВ» в прес-сужбі Тернопільської міської ради,  на даний час у Тернополі вкрай складна ситуація із вивезенням твердих побутових відходів,   оскільки всі угоди на вивезення сміття ліквідовані.

«Незважаючи на позитивні рішення щодо виділення земельної ділянки в селі Миролюбівка та дозволів на початок будівельних робіт, - зауважив Олег Соколовський, - У селі Лучка було проведено повторні громадські слухання, на яких мешканці навколишніх сіл заборонили захоронювати на цій ділянці тверді побутові відходи».

Відповідно, у зв’язку із тривалим невирішенням надзвичайної ситуації із вивезенням твердих побутових відходів з території Тернополя та з метою попередження епідемічних ускладнень серед населення міста члени комісії прийняли відповідне рішення щодо усунення існуючих порушень. Крім того, вирішено повторно звернутись до мешканців Тернополя із проханням викидати сміття у поліетиленових пакетах.

Також члени міської протиепідемічної комісії, обговорюючи стан профілактики сказу у нашому місті, заслухали інформацію про існуючий пункт стерилізації тварин. Як повідомив начальник міського управління житлово-комунального господарства та екології Олег Соколовський, міською радою виконано всі умови договорів, здійснено роботу з облаштування пункту стерилізації собак, однак досі керівництвом Тернопільського району з незрозумілих причин не підписано відповідних документів на введення цього об’єкту в експлуатацію.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи