У Тернополі клуби розвиватимуть за місцем проживання



Управлінням сім’ї, молоді та спорту міської ради розробляє комплексну міську Програму розвитку клубів за місцем проживання. Про це розповів начальник управління Юрій Юрик.

Як повідомили «ОстроВ» в прес-службі Тернопільської міськради, за словами Ю. Юрика, у програмі буде визначено декілька пріоритетних напрямків роботи. Це, зокрема, краєзнавчо-туристичний, соціально-психологічний, спортивно-оздоровчий та військово-патріотичний.

«На даний час у місті працює 6 клубів за місцем проживання, - зазначив Юрій Юрик. – В основі нової програми ми закладаємо іншу форму співпраці. Відтак, не діти відвідуватимуть клуби, а ми йтимемо до дітей».

Згідно із програмою розвитку клубів за місцем проживання, буде задіяно спортивні майданчики, які знаходяться у дворах будинків, і на яких і буде проводитись робота із дітьми у позашкільний час.

«Таким чином ми хочемо суттєво вплинути на зайнятість дітей після шкільних занять, - сказав Юрій Юрик, - адже майданчики буде обладнано відповідним спортивним інвентарем, крім того на них з дітьми працюватимуть спортивні інструктори».

Також планується спільно із міським військовим комісаріатом розробити системний проект з військово-патріотичного навчання, до якого входитимуть і  ідеологічна, і військово-прикладна частина. Як результат, будуть організовуватись змагання між клубами у формі великого літнього табору військово-патріотичного спрямування.

За словами начальника управління сім’ї, молоді та спорту, всі ці ідеї зараз опрацьовуються та вносяться у програму, після затвердження якої буде закладено відповідні кошти у міському бюджеті.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи