Міліція покриває правопорушників-залізничників — Львівська залізниця



Львівська залізниця заявляє про непоодинокі є випадки, коли правоохоронці покривають правопорушників-залізничників, — повідомили кореспондента „ОстроВ” у прес-центрі ДТГО „Львівська залізниця”.    

За інформацією прес-центру, триває розслідування справи, фігурантами якої є особа з кримінальним минулим, працівник воєнізованої охорони залізниці та працівник транспортної міліції.  

Зловмисникам інкримінують вимагання грошей від 1 тисячі гривень до 10 тисяч доларів США з працівників залізниці, нібито впійманих на крадіжках. Як свідчать матеріали розслідування, крадії сплачували гроші за те, щоб інформація про їхні протиправні дії не дійшла до керівництва.  

На сьогодні вже встановлено низку таких оборудок, щоправда на лаві підсудних наразі опинився лише один міліціонер, але є підстави вважати, що вказана схема є добре відпрацьованою і в ній задіяно десятки осіб у мундирах, вважають залізничники.   

Також часто правоохоронці затримують залізничників, крадіїв дизпалива, а згодом, самі ж і відмовляють у порушенні кримінальних справ проти них, посилаючись на п.2 ст. 6 Кримінально-процесуального кодексу України.

Отримавши довідку, яка вказує на невинність, злодії звертаються до суду для поновлення їх на роботі.

Відтак Львівська залізниця закликає правоохоронців посилити боротьбу із правопорушеннями, активізувати роботу з протидії злочинам та спільно домагатися покарання винних.




Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи