У Львові затримали угруповання сутенерів



Правоохоронці затримали угруповання сутенерів з кількарічним стажем у Львові, — повідомили кореспондента „ОстроВ” у відділі зв’язків з громадськістю ГУ МВСУ у Львівській області.

Головними у злочинній групі були двоє чоловіків – Андрій та Василь. За кілька років вони „завербували”  не один десяток дівчат, серед повій були і неповнолітні.

Сутенери шукали „робітниць” у нічних клубах та розважальних закладах, давали в газети оголошення про роботу для симпатичних дівчат віком від 18 до 30 років. Постійно на сутенерів працювало 15-20 дівчат.

Щоб були нові ”клієнти”, сутенери надавали телефони дівчат у газети, виготовили візитівки, які розповсюджували серед таксистів, адміністраторів готелі та нічних розважальних закладів.

З метою конспірації своєї злочинної діяльності винайняли одне з відомих львівських кафе. Там, окрім залу для відвідування клієнтів, облаштували дві кімнати, в яких дівчата зустрічались з чоловіками і надавали сексуальні послуги.

Через знайомих маклерів чоловіки винайняли у Львові кілька помешкань, де жили дівчата. Задля конспірації змінювали квартири раз на кілька місяців.

Крім цього, злочинці мали своїх таксистів, які розвозили повій до клієнтів та привозили чоловіків у орендоване житло.

Водночас основний „заробіток” осідав в кишенях сутенерів.  

Зараз сутенери затримані і перебувають у львівському СІЗО. Проти них порушена кримінальна справа.




Статьи

Страна
18.04.2024
18:19

Медицинская реформа по-запорожски. Получат ли пациенты надлежащее медицинское обеспечение и качественное лечение

Факт экономии бюджетных средств, о котором говорят местные чиновники, вряд ли добавляет оптимизма запорожцам,  пациентам оптимизированных больниц. Любой рядовой горожанин подтвердит, что до сих пор не заметил, чтобы такая реорганизация положительно...
Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Все статьи