БК "Говерла" впевнено перемогла БК "Грифони" 83:72 в Івано-Франківську

Як і прогнозувалося івано-франківська "Говерла" без особливих проблем обіграла аутсайдера чемпіонату - сімферопольських "Грифонів" із рахунком 83:72, - повідомляє "bcgoverla.if.ua".

Ця перемога дозволила підопічним Євгена Мурзіна повернути собі восьме місце у турнірній таблиці.

Перша чверть прогнозовано пройшла за відчутної переваги господарів. Вже із перших хвилин вони вдало зіграли у нападі (7:2), а у захисті як завжди непрохідною стіною виглядав Майк Фрейзер. Вже за першу половину стартової чверті він зібрав 7 підбирань. Втім не забував канадець і про напад (8 очок). Активно йому допомагав Павло Улянко. Щодо «Грифонів», то у їх складі традиційно результативно виглядав Стефан Атанацковіч. Щоправда підтримки з боку партнерів він так і не відчув, відтак перша чверть завершилась з рахунком 23:12 на користь «Говерли».

Незважаючи на те, що другу 10-хвилинку господарі розпочали з красивого триочкового Патірка Спаркса, сімферопольці не знітилися, хоча відрив сягнув 14-ти очок. Атакувальні дії Атанацковіча підтримав Юрій Петренко. Останній дуже грамотно діяв не тільки під кошиком, але й забив декілька кидків з середньої дистанції. Зрозуміло, що активним він був тоді, коли на лаві запасних сидів Фрейзер. Проте і без нього «говерляни» виглядали досить потужно. Відтак на велику перерву пішли за досить комфортного рахунку 46:31.

Щоправда у другій половині підопічні Олександра Вржини дещо активізувалися, скориставшись розслабленістю «говерлян», поступово почали скорочувати відрив у рахунку. Не знайшовши щастя у дальніх кидках кримчани перевели свою атаку під кільце, де активно діяв подвійний центр – Петренко і Сабутський. Завдяки цьому на почату четвертої чверті «Грифони» організували ривок 8:0, підібравшись до господарів вже на шість очок (68:62). Проте івано-франківці швидко відновили статус-кво завдяки дальній артилерії Ростислава Кривича і Патріка Спаркса. Останній взагалі проявив свій універсалізм, мало не дотягнувши до другого трепл-дабла у сезоні (14 очок, 10 передач і 6 підбирань). Варто відзначити і Майка Фрейзера, який п’ятий раз у сезоні здобув більше п’ятнадцяти підбирань, плюс, тринадцятий дабл-дабл. Відтак «Говерла» здобула свою дев’яту перемогу у сезоні, яка повернула підопічних Євгена Мурзіна на восьму сходинку турнірної таблиці.

ГОВЕРЛА - ГРИФОНИ - 83:72 (23:12, 23:19, 15:21, 22:20)

2 березня (вівторок). м.Івано-Франківськ, манеж КФВ. 850 глядачів
Cудді: Олег Вінокуров, Сергій Ніколащенко, Євген Заікін. Коміссар: Борис Сосоновський.

«Гов»: Фрейзер (18 + 16 підбирань), Кривич (16 + 4 підбирання + 4 передачі), Спаркс (14 + 10 передач + 6 підбирань), Кудрявцев (10 + 3 перехвати), Улянко (9), Ревзін (6), Коваленко (6), Деккер (4), Шостуха (0).
«Гри»: Петренко (20 + 9 підбирань), Сабутський (15 + 5 підбирань), Атанацкович (14 + 4 передачі), Мілетіч (10 + 3 підбирання).

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи