Міська рада Тернополя спланувала туристичний рік-2010



Виконком Тернопільської міської ради затвердив план туристичних заходів на 2010, з метою реалізації туристичного потенціалу м. Тернополя, всебічного задоволення потреб туристів та створення сприятливих умов для розвитку туризму,рік, - повідомили «ОстроВ» в прес-службі Тернопільської міської ради.

Як розповів заступник міського голови з гуманітарних питань Олег Марушій, серед запланованих заходів: розробка та виготовлення мобільного варіанту постійної експозиції туристичних пропозицій м. Тернополя для представлення на туристично-виставкових заходах в Україні та закордоном; участь у міжнародній туристичній виставці «Україна – подорожі та туризм» в м. Києві; проведення ІІІ фотоконкурсу «Краєвиди Тернополя»; участь у ІІ Західноукраїнській туристичній виставці-фестивалі у м. Тернополі; проведення конкурсу на кращу тематичну й оглядову екскурсію у м. Тернополі; конкурс на кращу презентацію туристичного потенціалу м. Тернополя як обласного центру, у порівнянні з іншими областями України; участь у туристичному ярмарку «Турєвроцентр – Закарпаття-2010» та у міжнародному туристичному салоні «Україна-2010; проведення конкурсу творчих проектів «Готельний комплекс ХХІ століття».

Також планують провести круглий стіл «Розвиток туризму м. Тернополя в контексті проведення в Україні «Євро-2012», цикл годин краєзнавства «Тернопільщина – країна замків та легенд»: «Традиція, мережена красою» (сакральні пам’ятки архітектури) тощо.

За словами Олега Марушія, передбачається також організація екскурсій містом із використанням спеціально обладнаного екскурсійного тролейбуса для школярів пільгових категорій та дітей із сиротинця.

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи