Депутати не підтримали запровадження публічного Wi-Fі в Івано-Франківську

23 лютого відбулося продовження другого пленарного засідання XІVII сесії Івано-Франківської міської ради, - повідомляє "pravda.if.u".

Робота депутатського корпусу проходила конструктивно, в спокійному режимі, що дало змогу розглянути всі питання порядку денного.
Зокрема, розглянуто та проголосовано на другому пленарному засіданні блок земельних питань. Серед них: „Про продовження термінів земельних ділянок”, „Про укладення договорів на сервітутне користування реальною (ідеальною) часткою при будинковою територією”, „Про передачу у власність та надання в користування громадянам земельних ділянок” та інші.
Не вистачило потрібної кількості голосів для прийняття рішення «Про Програму доступу жителів міста до мережі Інтернет через систему Wi-Fi». Завдяки даному проекту доступ до безкоштовного Інтернету могли б отримати заклади охорони здоров’я, заклади освіти, адміністративні будівлі органів місцевого самоврядування та органів державної влади, а також мешканці мікрорайонів Івано-Франківська. Крім цього, покриття території міста безпровідною мережею Wi-Fi, яке практикується практично в усіх країнах Європи, дало б змогу доступу до мережі Інтернет та отримання необхідної інформації гостям міста, що мало б значно збільшити його туристичну привабливість.
Прийнято ряд рішень, що допоможуть запобігти необхідності збільшення тарифу і втратам комунального підприємства „Івано-Франківськатеплокомуненерго” — „Про звільнення від сплати на прибуток ДМП „Івано-Франківськтеплокомуненерго” на 2010 рік” та „Про звільнення від сплати податку на землю та орендної плати на землю ДМП „Івано-Франківськтеплокомуненерго” на 2010 рік”.
Згідно прийнятому рішенню «Про перенайменування вулиць», змінюються назви кількох вулиць обласного центру: вулиця Краснодонців на вулицю В. Войцюка; вулиця Тракторна на вулицю Софрона Дмитерка; вулиця Дашевського на вулицю Н. Калнишевсього.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи