БК "Говерла" підписала ще одного іноземця

Вслід за новоприбулим Тейтом Деккером склад "Говерли" поповнив білоруський легіонер Павло Улянко, - повідомляє "bcgoverla.if.ua".

Павло Улянко добре відомий українським вболівальникам своєю результативною грою за "Пульсар" у нинішньому чемпіонаті (середні показники: 15 очок, 5 підбирань та 3 передачі у 16 матчах). За рівненський клуб 31-річний форвард виступав починаючи з сезону 2008-2009 і протягом усього часу був його безперечним лідером. Зрозуміло що для "Говерли", яка відчувала різкий брак кваліфікованих "високих" це придбання стало суттєвим підсиленням на фоні впертої боротьби за вісімку.
Разом із тим прикарпатський клуб відмовився від послуг американського форварда Деррела Такера (203 см, 1980 р.н.), який не зміг повноцінно влитися у ігровий малюнок "Говерли". У чемпіонаті Суперліги 29-річний Такер, який приєднався до "ведмедів" у грудні, провів 6 матчів, в яких здобував в середньому 9.3 очки та 4.9 підбирань. Окрім того "Говерла" відмовилася від послуг 210-сантиметрового центрового ВОЛОДИМИРА ОРЛЕНКА, який повертається з оренди назад до розташування столичного "Будівельника". Статистичні показники Орленка виглядають наступним чином: 2.4 очки та 2.1 підбирання, здобуті за 9 матчів поточного чемпіонату.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи