У Тернополі горе-матір викинула у сміття новонародженого



У Тернополі, у дворі готелю «Глобус» по вулиці Об’їзній, в сміттєвому баку знайдено новонароджену мертву дитину, - повідомили «ОстроВ» в УМВС України в Тернопільській області.

Найшов немовля чоловік, який нишпорив у смітнику в пошуках порожніх пляшок. Він одразу повідомив про це готельних працівників, які зателефонували міліціонерам. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, до складу якої увійшли працівники обласного управління внутрішніх справ.

Знахідка шокувала міліціонерів. Труп немовляти був запакований у поліетиленовий пакет. Гарячими слідами розшуківці невдовзі знайшли горе-матір.

До слова, жінка виховує чотирирічну дівчинку. Зараз породілля з післяпологовими ускладненнями перебуває у лікарні. Кримінальний кодекс за вчинення умисного вбивства матір‘ю своєї новонародженої дитини під час пологів передбачає  покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі. Триває розслідування, яке проводять слідчі обласного управління міліції.

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи