На Тернопільщині МНС-ники перевіряють лікарні



На Тернопільщині тривають перевірки лікувально профілактичних закладів з метою виявлення та усунення порушень вимог законодавства у сфері промислової техногенної та пожежної безпеки, охорони праці і поводження з вибухонебезпечними матеріалами, - повідомили «ОстроВ» в ГУ МНС України в Тернопільській області.


До складу комісії увійшли фахівці Тернопільського управління Держгірпромнагляду, ГУ МНС в області та управління охорони здоровя. В першу чергу перевіряючі звертають увагу на умови влаштування кисневих станцій та зберігання балонів з цим вибухонебезпечним газом. За результатами огляду, адміністраціям лікувальних закладів області будуть вручені приписи та акти перевірок з переліком виявлених порушень та термінами їх усунення.

Злісних порушників члени комісії обіцяють за результатами контрольних перевірок притягнути до адміністративної чи навіть кримінальної відповідальності.

Перевірки відбуваються в рамках виконання доручення Кабінету Міністрів України від 25.01.2010 року №2570/1/1-10 і спрямовані на недопущення надзвичайних ситуацій пов’язаних з вибухами кисневих балонів.

Нагадаємо, 18-го січня у Луганську, у п’ятиповерховій будівлі міськлікарні №7, у відділенні реанімації, вибухнув кисневий балон. У результаті сталося руйнування несучих конструкцій перекриття 5, 4, 3 і 2-го поверхів. Всього внаслідок вибуху загинуло 16 людей ще 4 особи вдалося врятувати. 

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи