У день виборів комунальні служби Тернополя працюватимуть у посиленому режимі



Голова Тернополя Роман Заставний провів робочу нараду з підготовки до другого туру виборів Президента України, в якій взяли участь заступники міського голови, представники правоохоронних органів та комунальних служб міста, - повідомили «ОстроВ» в прес-службі Тернопільської міської ради.

На нараді йшлося про забезпечення організаційних, матеріально-технічних та господарсько-побутових умов проведення виборчого процесу у Тернополі. Відтак, міському відділу міліції доручено забезпечити охорону правопорядку, супровід бюлетенів та документів щодо результатів виборів.

Також Роман Заставний дав розпорядження міському управлінню надзвичайних ситуацій, комунальним службам (РЕМ, тепломережі, водоканал) у день  виборів працювати у посиленому режимі. На виконання розпорядження міського голови, управління житлово-комунального господарства та екології здійснюватиме очищення міста від сміття, розчищення та посипання піском підходів до виборчих дільниць. Безперебійну роботу громадського транспорту та наявність чергового автомобіля забезпечуватиме управління транспорту та зв’язку міської ради.

Також під час проведення другого туру виборів Президента України буде організовано чергування працівників структурних підрозділів міської ради та керівників усіх закладів, де знаходяться виборчі дільниці.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи