До лав Збройних сил України призвано 620 тернополян



До лав Збройних сил України призвано 620 тернополян , - повідомили «ОстроВ» в прес-службі Тернопільської облдержадміністрації.

Заступник голови облдержадміністрації Федір Шевчук провів засідання обласної призовної комісії, на якому підбито підсумки осіннього призову до лав Збройних сил України в Тернопільській області.

Як зазначив у доповіді обласний військовий комісар, полковник Олег Довгалюк, найкраще в області щодо організації  осіннього військового призову спрацювали Борщівсько-Заліщицький ОРВК та Зборівсько-Козівський ОРВК, а серед тих, до кого є зауваження – Теребовлянський РВК.

Загалом, планом осіннього призову область виконала на 100 відсотків, на військову службу з Тернопільщини було відправлено 620 юнаків, з яких 455 служать у Збройних Силах України, 165 – в інших військових формуваннях. Серед призовників 81 юнак має вищу освіту, 10 – неповну вищу, 512 – повну середню, 17 – базову середню.

На засіданні комісії також було розглянуто  питання організації в області весняного призову у Збройні Сили України. З цього приводу голова комісії Федір Шевчук дав відповідні доручення.

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи