Кожухи та валянки видали військовим в Івано-Франківську

Через сильні морози в військових частинах Івано-Франківська обмежено роботи на вулиці і видано теплі речі, - повідомили кореспондента "ОстроВ" в прес-службі міськвиконкому.

Незважаючи на складний температурний режим, військові частини Івано-Франківська виконують в повному обсязі всі поставлені перед ними завдання.
"Через низьку температуру всім солдатам строкової служби було видано додаткові ковдри та теплу білизну, - розповів заступник командира 114-ї бригади тактичної авіації з виховної роботи підполковник Олександр Кухарук. – Крім цього, військовослужбовці внутрішнього наряду слідкують за тим, щоб у казармах та робочих приміщеннях була належна температура".
За словами начальника Івано-Франківського військового гарнізону підполковника Геннадія Долгашова, вже в перший день похолодання в гарнізоні було видано розпорядження для всіх військових частин, яке обмежувало проведення заходів на відкритому повітрі. Іншими словами, всі шикування особового складу, розводи на службу будуть проводитись або в приміщеннях, або у дуже скороченому режимі (не більше 10-15 хвилин). Також заборонено перебування військовослужбовців на вулиці без верхньої теплої форми одягу. В період похолодання значно обмежено також перелік робіт, які виконуються військовослужбовцями надворі. А для тих, хто несе службу у варті, видані кожухи та валянки.

Статьи

Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Все статьи