У двох районах Львівщини не відновлено навчання

Попри зняття карантину у Львівській області, навчання у школах не відновлено у м.Червоноград, а також у Яворівському та Пустосмитівському районах, - повідомляє "zaxid.net".

Як зазначила завідувач епідеміологічного відділу Львівської обласної санітарно-епідеміологічної служби Наталія Кімко, захворюваність на Львівщині на грип та ГРВІ лише трохи перевищує епідпоріг, відтак цей показник не є причиною для відновлення карантину.
«Щодо згаданих районів – там навчання не відновлено через захворюваність дітей вікової групи 7-14 років. У інших районах навчання відновлено у повному обсязі», – сказала Наталія Кімко.
Головний державний санітарний лікар Львівської області Роман Павлів зауважив: «Карантин у Львівській області скасовано, але ми ввели постанову про обмежувальні заходи, оскільки перебуваємо у пандемії, а нові скупчення людей у зв’язку зі скасуванням карантину можуть призвести до нових випадків захворювання. Щодо регіонів, де навчання ще не почалось, – місцева влада сама вирішить, коли його відновити».
Водночас, за інформацією МОЗ, на вечір 22 листопада Львівську область і далі класифікують як «область, в якій перевищений епідемічний поріг».

Статьи

Страна
29.03.2024
10:18

В Крыму становится страшно: растет популярность страхования от БПЛА

...Эти выплаты никто не увидит, так как нет законодательной базы. Если они страхуют от террористического акта, то должно быть решение о возбуждении уголовного дела по соответствующей статье и так далее. Все остальное – красивые слова и обещания,...
Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Все статьи