Регбійний клуб «Сокіл» реконструюватиме стадіон «Юність» у Львові до Євро-2012



Регбійний клуб «Сокіл» реконструюватиме стадіон «Юність» у Львові до Євро-2012, — повідомили кореспондента «ОстроВ» у прес-службі Львівської міськради.  

16 листопада  громадська організація «Спортивний клуб «Сокіл-регбі» представила на громадських слуханнях проект містобудівного обґрунтування реконструкції стадіону «Юність» в парку культури ім. Б.Хмельницького у Львові.

«Ми плануємо наступного року розпочати реконструкцію стадіону, яка передбачатиме будівництво спортивно-адміністративного корпусу, реконструкцію трибун та газону», — сказав президент ГО «Спортивний клуб «Сокіл-Регбі» Володимир Артимович.

Вартість реконструкції становитиме понад 30 млн. грн. Завершення будівельних робіт очікується до кінця 2011 року.

Після проведення будівельних робіт стадіон використовуватиметься для регбійних та футбольних ігор і тренувань, а також проведення інших спортивних заходів.  

Реалізація проекту передбачає виконання усіх вимог УЄФА до тренувального поля, з тим, щоб стадіон міг бути використаний, як тренувальна база в рамках підготовки Львова до Євро-2012. «Ми повинні підготувати якомога більшу кількість тренувальних полів та запропонувати їх командам учасницям. На сьогодні Львів уже має готову інфраструктуру стадіону «Україна». Готують тренувальні стадіони ФК «Львів» «Сокіл», університету фізичної культури «Скіф» та регбійного клубу «Сокіл» — «Юність». Ще дві тренувальні бази готуються у Моршині та Дрогобичі», — сказав начальник управління адміністрування, будівництва та розвитку інфраструктури департаменту Євро-2012 Львівської міськради Олег Вілюра.   




Статьи

Страна
18.04.2024
18:19

Медицинская реформа по-запорожски. Получат ли пациенты надлежащее медицинское обеспечение и качественное лечение

Факт экономии бюджетных средств, о котором говорят местные чиновники, вряд ли добавляет оптимизма запорожцам,  пациентам оптимизированных больниц. Любой рядовой горожанин подтвердит, что до сих пор не заметил, чтобы такая реорганизация положительно...
Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Все статьи