За вихідні 2 людей померли від грипу в Івано-Франківську

Протягом неділі, 15 листопада, в Івано-Франківську було госпіталізовано 10 людей, - повідомили кореспондента "ОстроВ" в прес-службі міськвиконкому.

Станом на 6.00 16 листопада у Івано-Франківську було загалом зареєстровано з початку епідемії 28867 випадків захворювання на грип та ГРВІ, а також їх ускладнення. Загалом з початку епідемії було госпіталізовано 1237 осіб до міських лікарень із грипоподібними захворюваннями. За весь період епідемії з міських лікарень було виписано 572 хворих, які пройшли повний курс лікування від ГРВІ та грипоподібних захворювань.
Протягом минулої доби було зареєстровано 90 випадків захворювання на грип та ГРВІ, серед захворілих 57 це дорослі, 33 – дітей до 18 років. Протягом минулої доби до міських лікарень було госпіталізовано 10 осіб, з яких 3 дорослих та 7 дітей віком до 18 років. У реанімаційних відділеннях міських лікарень перебуває 13 хворих.
Протягом минулої доби у Івано-Франківську не було зареєстровано жодного летального випадку. Проте за попередні дві доби було зареєстровано 2 смертних випадки. Таким чином загалом з початку епідемії зареєстровано 9 летальних випадків.
За минулу добу було виписано 5 хворих, які пройшли курс лікування від ГРВІ та грипоподібних захворювань.

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи