Львів'яни, що торгували амфетаміном на Прикарпатті, затримано

Співробітники івано-франківського підрозділу боротьби з незаконним обігом наркотиків в ході проведення оперативно-розшукових заходів викрили чергову групу розповсюджувачів наркоотрути, - повідомили кореспондента "ОстроВ" в прес-службі CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Йдеться про осіб, які налагоджували мережу збуту психотропної речовини «Амфетамін». Кілька днів тому в Галичі працівники міліції затримали чоловіка та дівчину, у яких вилучили пакетики з так званою «синтетикою». Затриманими виявилися 36-річний житель Львова та його 18-річна подруга з цього ж міста, першокурсниця одного з тамтешніх вузів. Львів’яни, як було з’ясовано, купили 20 грамів «Амфетаміну» у жителя Івано-Франківська.
Деяку частину наркотиків вони планували залишити для власного вживання, але основною метою їх поїздки на Прикарпаття було придбання психотропної речовини для подальшого перепродажу. Як встановили оперативники, постачальником львів’ян був 30-річний івано-франківець. Під час його затримання міліціонери виявили та вилучили у нього ще кілька грамів «Амфетаміну», а також майже 2400 гривень, отриманих за проданий наркотик.
В ході проведення санкціонованого обшуку за місцем його проживання співробітники міліції знайшли ще один пакетик з цією речовиною, вага якої становила 10 грамів. Крім того, вилучено ювелірні вироби з золота загальною вагою близько 140 грамів, ноутбук, по кілька цифрових фотоапаратів та мобільних телефонів.
Правоохоронці мають підстави вважати, що перелічені предмети отримані франківцем у якості розрахунку за реалізовані наркотики. Наразі фігуранти порушеної за збут наркотиків кримінальної справи перебувають під вартою. Тим часом міліція з’ясовує джерело походження їх «краму» - психотропної речовини «Амфетамін».

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи