Львів'яни, що торгували амфетаміном на Прикарпатті, затримано

Співробітники івано-франківського підрозділу боротьби з незаконним обігом наркотиків в ході проведення оперативно-розшукових заходів викрили чергову групу розповсюджувачів наркоотрути, - повідомили кореспондента "ОстроВ" в прес-службі CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Йдеться про осіб, які налагоджували мережу збуту психотропної речовини «Амфетамін». Кілька днів тому в Галичі працівники міліції затримали чоловіка та дівчину, у яких вилучили пакетики з так званою «синтетикою». Затриманими виявилися 36-річний житель Львова та його 18-річна подруга з цього ж міста, першокурсниця одного з тамтешніх вузів. Львів’яни, як було з’ясовано, купили 20 грамів «Амфетаміну» у жителя Івано-Франківська.
Деяку частину наркотиків вони планували залишити для власного вживання, але основною метою їх поїздки на Прикарпаття було придбання психотропної речовини для подальшого перепродажу. Як встановили оперативники, постачальником львів’ян був 30-річний івано-франківець. Під час його затримання міліціонери виявили та вилучили у нього ще кілька грамів «Амфетаміну», а також майже 2400 гривень, отриманих за проданий наркотик.
В ході проведення санкціонованого обшуку за місцем його проживання співробітники міліції знайшли ще один пакетик з цією речовиною, вага якої становила 10 грамів. Крім того, вилучено ювелірні вироби з золота загальною вагою близько 140 грамів, ноутбук, по кілька цифрових фотоапаратів та мобільних телефонів.
Правоохоронці мають підстави вважати, що перелічені предмети отримані франківцем у якості розрахунку за реалізовані наркотики. Наразі фігуранти порушеної за збут наркотиків кримінальної справи перебувають під вартою. Тим часом міліція з’ясовує джерело походження їх «краму» - психотропної речовини «Амфетамін».

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи