За останній тиждень жодного пограбування не відбулось в Тернополі

У Тернополі за останній тиждень не відбулося жодного пограбування, - повідомляє "news.if.ua".

Як повідомив начальник оперативно-розшукового відділу управління карного розшуку обласної міліції Віталій Кваснєвський, за останній тиждень не було жодного дзвінка щодо пограбування, за минулий тиждень - всього один.
А ось закохані не поспішають скасовувати заплановані весілля. Кількість урочистостей, незважаючи на епідемію, не зменшилася, однак кількість гостей на них вдвічі менша. Так, минулої суботи з 19-ти пар, які планували укласти шлюб, перенесли церемонію тільки дві. Решта реєстрацій шлюбів відбувалися у звичайному режимі, при цьому з певними обмеженнями - у залу реєстрацій пропускали мінімум гостей. "На церемонії присутні тільки наречений з нареченою, свідки та батьки. Решту гостей просять почекати на вулиці або в холі", - розповіла головний спеціаліст тернопільського РАГСу Світлана Сорокіна.
Мешканці області відомі своєю релігійністю. Хоча на недільні богослужіння до церкви тепер приходить вдвічі менше людей, вони приходять регулярно. Під час проповідей священики закликають парафіян піклуватися про своє здоров'я і проводити профілактику грипу, а також не забувати молитися за здоров'я хворих людей. З цією метою проводять спеціальні молебні. Крім того, в деяких храмах через епідемію людям, які прийшли до церкви, роздають марлеві пов'язки.
Грип позначився на туристичній сфері. Турагенції втрачають клієнтів, не дивлячись на знижки. Тому деякі фірми працюють в скороченому режимі. "За останні два тижні люди не наважуються вирушати в далеку дорогу, оскільки не впевнені у стані свого здоров'я.
В аналогічний період минулого року дуже багато тернопільчан їздили в Єгипет. Було досить бажаючих з інших областей, які приїжджали на екскурсії до Тернопільської області. У цьому році цього немає ", - повідомила директор однієї з турфірм Лідія Королюк.

Статьи

Страна
29.03.2024
10:18

В Крыму становится страшно: растет популярность страхования от БПЛА

...Эти выплаты никто не увидит, так как нет законодательной базы. Если они страхуют от террористического акта, то должно быть решение о возбуждении уголовного дела по соответствующей статье и так далее. Все остальное – красивые слова и обещания,...
Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Все статьи