86 людей померло від грипу і ГРВІ на Заході України

За узагальненими даними місцевої влади, кількість загиблих від епідемії грипу в Україні досягла 86 людей, - повідомляє "ТСН".

Повідомляється, що зафіксовані ще 2 смертельні випадки у Львівській області, всього в області - 39 смертей. У Волинській області місцева влада констатує ще 3 смерті.
За даними Львівської обласної адміністрації, кількість хворих на грип і ГРВІ в області становила 106 тисяч 112 людей, майже половину з яких – 50 тисяч 136 – складають діти віком до 14 років. Кількість госпіталізованих зросла до 2998, з них 1252 дитини.
Наразі у дев'яти областях Західної України та Києві введено карантин. Крім того, на три тижні закрито всі навчальні заклади в Україні, заборонено проведення масових заходів.
Лікарі радять не виходити на вулиці без марлевих пов'язок, уникати людних місць, пити вітаміни для профілактики, а при перших симптомах грипу - високій температурі, кашлі, нежиті, - звертатися до медичної установи.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи