За останні 4 дні лишень 1 людина померла від грипу в Івано-Франківську

1 листопада 2009 року відбувся брифінг міського голови Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса з приводу епідемічної ситуації в місті Івано-Франківську, - повідомили кореспондента "ОстроВ" в прес-службі МВК.

Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус зазначив, що епідемічна ситуація в місті загалом покращилась, зокрема, зменшилась кількість звернень до медиків та зменшилась кількість госпіталізацій. Окрім того, міський голова Віктор иАнушкевичус повідомив, що на сьогодні вже вирішена проблема забезпечення паливно-мастильними матеріалами медичних установ міста, а також завдяки досягненню згоди з підприємцями міста вирішена проблема харчування дітей у міській дитячій клінічній лікарні, де кількість госпіталізованих дітей перевищила норму удвічі. Також Віктор Анушкевичус повідомив, що у зв’язку з дефіцитом засобів індивідуального захисту в аптеках міста, сьогодні досягнуто домовленості з одним з місцевих підприємств про виготовлення марлевих пов’язок.
Станом на ранок 1 листопада ЦМКЛ було надано наступні дані щодо захворюваності на грип та ГРВІ в місті Івано-Франківську. Протягом минулої доби, 31 жовтня 2009 року, зареєстровано 1078 випадків захворювання на ГРВІ, т. ч. дорослих – 590, дітей – 488. Випадків захворювання на грип - 83, в т. ч. дорослих – 52, дітей – 31. Усього за добу 31 жовтня зареєстровано 188 випадків захворювання на ГРВІ дітей шкільного віку та 26 випадків захворювання студентів по м. Івано-Франківську. 14 дітей з діагнозом ГРВІ було госпіталізовано. 31 жовтня 2009 року було госпіталізовано з пневмоніями дорослих – 35, дітей – 13. В стаціонарах міста знаходиться хворих на пневмонію – 416. За чотири останніх доби був зареєстрований лише один летальний випадок 28 жовтня на території міста Івано-Франківська.

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи