Стадіон і аеропорт у Львові знову перевірятимуть інспектори УЄФА

Сьогодні, 26 жовтня, розпочинається черговий візит в Україну делегації інспекторів УЄФА з питань стадіонів та безпеки, - повідомляє Федерація футболу України.

Фахівці Європейського футбольного союзу перевірять стан реалізації проектів арен та підготовки прилеглих до них територій в містах, які прийматимуть «Євро».
Окрім того, в ході чотириденного візиту представники УЄФА проінспектують дорожню інфраструктуру, зокрема, автомагістралі, які пов’язують приймаючі міста «Євро-2012» в Україні.
Згодом, з 1 по 6 листопада, відбудеться робочий візит в Україну експерта УЄФА з питань аеропортів Пітера Хемпсона, який проінспектує процес розвитку інфраструктури аеропортів всіх приймаючих міст. Зазначимо, що вищезгадані поїздки відбуваються в рамках моніторингу процесу підготовки України до чемпіонату Європи з футболу 2012 року.
Додамо, що з 4 по 8 листопада в Україні перебуватимуть високопосадовці УЄФА Мартін Каллен та Девід Тейлор, які відвідають міста, які приматимуть «Євро», та проведуть зустрічі з представниками центральної та місцевої влади. У ході візиту вони перевірять стан робіт на стадіонах, перебіг реконструкції аеропортів, зокрема, в частині зведення нових терміналів, обговорять з українською стороною концепції роботи громадського транспорту, безпеки, розміщення вболівальників тощо. Крім того, проведуть зустрічі в меріях приймаючих міст, де їм будуть презентовані деталізовані плани Києва, Донецька, Львова та Харкова щодо прийому матчів фінальної частини «Євро-2012».

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи