21 тисячу доларів отримала шахрайка з Тернопільщини за квартиру, яку сама винаймала



На Тернопільщині жінка продала квартиру, яку орендувала, - повідомили «ОстроВ» у відділі зв’язків з громадськістю УМВС України в Тернопільській області.


Оперативники Тернопільського міськвідділу внутрішніх справ затримали за підозрою у скоєнні шахрайства в особливо великих розмірах жительку Заліщицького району. 33-річна молодиця спромоглася продати чужу квартиру, яку винаймала, не маючи на руках жодних документів на право власності.

Шахрайка приїхала до обласного центру в пошуках заробітків. Влаштувалася на центральному ринку і стала винаймати житло. Зловмисниця знайшла в газеті оголошень номер телефону бажаючих придбати житло. Запропонувала людям зустрітися  і  подивитися  квартиру, яку винаймала. Зацікавивши клієнтів, попросила завдаток. Отримавши 500 доларів, згодом попросила решту суми. Так шахрайка, в обмін на ключі від помешкання, отримала двадцять одну тисячу доларів.

Навідавшись на квартиру, від якої мали ключі, покупці зустрілися з власником. Тоді й дізналися правду.

Потерпілі звернулися до правоохоронців. Міліціонери затримали зловмисницю. Але надії, що поверне вона гроші потерпілим –  мало.

Проти підозрюваної порушено кримінальну справу за статтею 191 (частина 3) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання від трьох до восьми років позбавлення волі. Також правоохоронцям стали відомі нові факти злочинної діяльності шахрайки, які, на разі, з’ясовує міліція.

Статьи

Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Мир
16.04.2024
10:17

«Энергичный контрудар может стать джокером в рукаве Сырского». Российские СМИ об Украине

«Общая оценка украинских резервов приводит к выводу: имеющихся сил и средств командованию ВСУ не хватит для проведения стратегического наступления. Но их достаточно для энергичного контрудара оперативного масштаба на одном направлении».
Донбасс
14.04.2024
18:21

Новое издание обещает жителям "ДНР/ЛНР" новости о родившей котят кошке и некрашеном заборе. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

  На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса были традиционно скучны. Многочисленные близкие к местным властям Телеграм-каналы вслед за официальными источниками массовой пропаганды цитировали политиков чужой страны и в честь 12 апреля...
Все статьи