У Запоріжжі засуджено членів злочинного угрупування, що займалося збутом наркотиків



У Запоріжжі засуджено членів злочинного угрупування, що займалося збутом сильнодіючих лікарських засобів, - повідомили «ОстроВ» в прес-службі СБ України.

У Запоріжжі винесено вирок 6 членам організованого злочинного угрупування,  протиправну діяльність якого було виявлено та  припинено СБУ в квітні минулого року. Мешканці обласного центру 1985-1988 років народження (в числі яких одна жінка) налагодили нелегальне постачання до регіону та подальший збут в особливо великих обсягах наркотичних, сильнодіючих та отруйних лікарських засобів «трамадол», «кетамін»,  та інших

У рамках порушеної Службою безпеки  кримінальної справи за ознаками  злочинів, передбачених  ч. 3 ст. 311, ч. 4 ст. 321 Кримінального кодексу України всіх членів угрупування  було затримано. Під час обшуку у гаражі, який належав одному з членів злочинного угрупування, співробітники СБУ виявили понад 1 мільйон  пігулок наркомістких та сильнодіючих препаратів, зокрема «трамадол», «кетамін»,«димедрол», «клофелін», «циклодол», «трайфед» та «терафун». За цінами «чорного ринку» загальна вартість вилученого становить понад 10 мільйонів гривень.

6 жовтня  цього року рішенням  Жовтневого суду м. Запоріжжя  всіх членів злочинного угрупування визнано винними  та покарано  шляхом позбавлення волі строком від 3 до 6 років з конфіскацією майна.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи