Змагання з шахів та шашок серед незрячих відбудуться у Львові



У Львові відбудуться змагання з шахів та шашок серед незрячих, - повідомили «ОстроВ» в прес-службі Львівської міської ради.

У Львові відбудеться товариська зустріч з шахів та шашок між командами Львівського обласного фонду соціального захисту і реабілітації сліпих та Луцької територіально-первинної організації УТОС (Українське товариство сліпих).

У турнірі візьмуть учать 20 учасників. Переможцям вручать подарунки. Змагання будуть проведені за адресою вул. Городоцька, 81. Спрямовані вони на популяризацію шахово-шашкового спорту серед інвалідів по зору. Організатором зустрічі є Львівський обласний фонд соціального захисту і реабілітації сліпих, а фінансує його Львівська міська рада.

Концепція організації зустрічі ґрунтується на основі спортивної реабілітації та інтеграції інвалідів по зору, їхній психологічній реабілітації та розвитку їх особистих, професійних та людських якостей, налагодження співпраці між інвалідами та їх інтеграції у суспільство.

Відбудеться турнір у суботу, 10 жовтня.

Довідка

Львівський обласний фонд соціального захисту і реабілітації сліпих (ЛОФСЗ і РС) був заснований у 1992 році.

Мета програм Фонду:

соціально -  побутова та психологічна реабілітація;

спортивна реабілітація незрячих;

побудова громадського та соціально орієнтованого суспільства;

пропагування людської рівності та інтеграції інвалідів по зору у соціум.

Статьи

Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Луганск
20.04.2024
19:37

"Эта война не похожа ни на одну другую": Украина продолжает нарабатывать опыт психологической поддержки раненых и вернувшихся из плена

"Честно говоря, мне не хочется снова обо всем этом вспоминать... Да, я признаю, что нуждаюсь в помощи психолога. Но сейчас мне ее не предоставляют"
Все статьи