У Львові біля собору св. Юра мама народила немовля і залишила помирати

У Львові біля собору св. Юра жінка народила і залишила дитинку. Немовля загинуло, - повідомляє "ЗІК".

Сьогодні, 6 жовтня, близько 13.00 до працівників міліції на телефон 102 зателефонував невідомий, який повідомив, що біля собору Юра у Львові він знайшов труп немовляти.

На місце події відразу виїхали працівники оперативної служби міліції, які одразу за мурованою брамою собору Юра знайшли труп новонародженої дитини. Він вже почав розкладатися. Неподалік від немовляти було знайдено білу шмату із кров’ю.

Хто є матір’ю дитини, наразі не відомо. Працівники міліції звертаються до усіх з проханням надати інформацію щодо горе-матері.

Нагадаємо, на початку травня цього року у Львові на вулиці Дж. Вашингтона, 6 у Львівському перинатальному центрі відкрито перше в Україні «Вікно життя». Це спеціальний пункт, де матері можуть анонімно залишати свою новонароджену дитину. Місце, де обладнане «Вікно життя», є глухе й малолюдне. Біля вікна немає камер, з приміщення воно закрите шторами, й ніхто, якщо прийде мама й відкриє його, не буде стежити за нею чи запитувати особисті дані.

Статьи

Страна
09.05.2024
14:20

Тень Медведчука: запорожская руда и уголь Донбасса

В.Медведчук занимается привычными для себя вещами. Как и ранее в Украине, это "распил" государственных денег (теперь из федерального бюджета) и рейдерство. Кумовство с путиным позволяет делать это безнаказанно. 
Мир
08.05.2024
09:59

Изобразить то, что трудно представить. Путешествие по бывшим нацистским лагерям смерти в Польше

"Хотя около половины еврейских жертв действительно погибли в лагерях, другая половина так и не попала в лагеря смерти, – рассказывает он. – Они умерли от голода и болезней в гетто или были убиты в городах и селах, где они жили".
Мир
07.05.2024
09:09

«Войну на истощение России не выиграть». Российские СМИ об Украине

Британцы действительно гордятся, что задают некие тренды в украинском кризисе, направляют Украину по антироссийскому пути, удерживая ее на нем, и остаются лидерами в финансировании Киева вместе с США и ФРГ...
Все статьи