На Прикарпатті ліквідовано чотири підпільні цехи з тиражування контрафактних дисків



На Прикарпатті міліція ліквідувала чотири підпільні цехи з тиражування контрафактних дисків, - повідомили кореспондента «ОстроВ» в СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Співробітники Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Івано-Франківській області здійснюють системні заходи, спрямовані на попередження і викриття правопорушень у сфері інтелектуальної власності та комп’ютерних технологій. Зокрема, посилена увага сконцентрована на протидію тиражуванню і розповсюдженню на споживчому ринку контрафактної аудіовізуальної продукції на компакт-дисках для лазерних систем зчитування.

В поточному році на території області оперативники ДСБЕЗ виявили та припинили незаконну діяльність 4 підпільних цехів, у яких зловмисники виробляли різноманітну контрафактну продукцію. Йдеться про факти тиражування з метою реалізації так званих піратських копій з записами фільмів, музичних творів та комп’ютерних ігор.

Зокрема, в одному з випадків припинено протиправну діяльність чоловіка, котрий «створив» цех у власному помешканні. Підраховано, що тільки за задокументованими фактами тиражування ним записів аудіовізуальної продукції на DVD  та СD-дисках правовласникам було заподіяно збитків на суму понад 35 тисяч гривень.

У поточному році прикарпатська міліція виявила 22 злочини, пов’язаних з порушеннями авторського та суміжних прав інтелектуальної власності.

Статьи

Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Луганск
20.04.2024
19:37

"Эта война не похожа ни на одну другую": Украина продолжает нарабатывать опыт психологической поддержки раненых и вернувшихся из плена

"Честно говоря, мне не хочется снова обо всем этом вспоминать... Да, я признаю, что нуждаюсь в помощи психолога. Но сейчас мне ее не предоставляют"
Все статьи