4 Міжнародний конкурс оперних співаків відбудеться у Львові

16-25 жовтня у Львові відбудеться IV Міжнародний конкурс оперних співаків ім. Соломії Крушельницької, - повідомляє "studic.info".

Змагання оперних вокалістів відбуватиметься на базі Львівського національного театру опери і балету ім. Соломії Крушельницької. Конкурс також має ім’я української співачки, чиє лірико-драматичне сопрано принесло їй світову славу на початку XX століття.

Учасниками конкурсу стануть професійні співаки різних національностей та усіх голосових категорій. Конкурсні змагання відбуватимуться у три тури: перший у супроводі фортепіано, другий із симфонічним оркестром, третій – у формі виступів у виставах Львівської Опери. Усі прослуховування відбуватимуться публічно, твори конкурсанти виконуватимуть напам’ять, мовою оригіналу та в авторській тональності.

Оргкомітет IV Міжнародного конкурсу оперних співаків ім.Соломії Крушельницької встановив такі премії та нагороди для переможців: Гран Прі – 20 тис. доларів США та звання Лауреата конкурсу, дві перші премії окремо для чоловіків і жінок по 10 тис. доларів США та звання Лауреата конкурсу, дві другі премії окремо для чоловіків і жінок по 5 тис. доларів США та звання Лауреата конкурсу, дві треті премії окремо для чоловіків і жінок по 2500 доларів США та звання Лауреата конкурсу, дві четверті премії окремо для чоловіків і жінок по 1 тис. доларів США та звання Лауреата конкурсу, дві спеціальні премії кращим концертмейстерам по 1 тис. доларів США і диплом.

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи