Під час профілактичного відпрацювання міліція Прикарпаття розкрила 4 пограбування



Під час профілактичного відпрацювання міліція Прикарпаття розкрила 4 пограбування, - повідомили “ОстроВ» у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

По всій території держави міліція здійснює комплексні профілактичні заходи, спрямовані на стабілізацію оперативної обстановки і забезпечення охорони громадського порядку. Органи правопорядку збільшили кількість патрульних нарядів на вулицях, а також посилили контроль в місцях та населених пунктах з ускладненою оперативною обстановкою. Профілактичні відпрацювання дозволяють пожвавити роботу в розкритті минулих злочинів. Про це свідчать перші результати протидії вуличній злочинності на Прикарпатті.

На Івано-Франківщині розкрито 4 пограбування, що були скоєні раніше. Працівники галицької міліції затримали та притягують до кримінальної відповідальності 21-річного чоловіка, який 4 вересня в одному з сільських магазинів відкрито заволодів спиртними напоями.

У Долинському районі правоохоронці затримали двох молодиків, один з яких раніше засуджувався за крадіжки, за обґрунтованою підозрою у вчиненні пограбування 23-річного мешканця Долини. У зловмисників вилучено мобільний телефон потерпілого.

Натомість, у Калуші вирішується питання про взяття під варту одразу трьох осіб, які причетні до пограбування літнього чоловіка. Як з’ясовано, зловмисники силоміць відібрали в нього мобільний телефон, незначну суму грошей і банківську картку. Аналогічний злочин, пов’язаний з пограбуванням людини, розкрили й співробітники міліції обласного центру.

Водночас за період проведення оперативно-профілактичного відпрацювання в міліцію не надходило заяв про пограбування.

Профілактичні заходи розпочались 23 вересня.

Статьи

Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Все статьи