Нові умови конкурсу міжміських автобусних маршрутів затверджено на Прикарпатті

Кандидати на участь в конкурсі перевізників пройдуть ретельний відбір в Івано-Франківській області, - повідомили кореспондента "ОстроВ" в прес-службі ОДА.

Затверджено умови проведення конкурсу з визначення робочого органу з організації забезпечення роботи обласного комітету з проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міжміських та приміських внутрішньообласних автобусних маршрутах загального користування. Відповідне розпорядження 24 вересня підписав голова обласної державної адміністрації Микола Палійчук.
Проект договору з робочим органом доручено підготувати і подати на розгляд керівництву облдержадміністрації головному управлінню промисловості та розвитку інфраструктури спільно з головним управлінням правової роботи та внутрішньої політики.
Згідно з Умовами, до участі у конкурсі не допускаються суб’єкти господарювання, які:
- визнані банкрутами або щодо яких порушено справу про банкрутство чи ліквідацію як суб’єкта господарювання;
- подали для участі у конкурсі неправильно оформлені або такі, що містять недостовірну інформацію, документи;
- мають досвід роботи менше 3 років з питань організації пасажирських перевезень;
- надають послуги з перевезень, проводять діяльність на ринку транспортних послуг, представляють інтереси автомобільних перевізників.
Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Т.Парфана.

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи