На Закарпатті горів торгово-офісний комплекс. Фото






В Ужгороді горіла новобудова торгово-офісного комплексу, - повідомили «ОстроВ» в ГУ МНС в Закарпатській області.

Про пожежу в чотирьохповерховій новобудові торгово-офісного комплексу, що на вул. Грушевського в обласному центрі об 11:20 надійшло повідомлення на пульт зв’язку оперативно-рятувальної служби. За кілька хвилин полум’я охопило весь четвертий поверх будівлі.

На ліквідацію вогню було відправлено три відділення вогнеборців та пожежну автодрабину. По прибуттю на місце події, працівники ДАІ перекрили рух автотранспорту на вул. Грушевського, а бійці МНС проклали дві магістральні лінії, які під’єднали до стаціонарного вододжерела, що дозволило протягом усього часу гасіння безперебійно подавати вогнегасячу речовину.

На місці події було створено штаб пожежогасіння. Працювали три ланки газодимозахисної служби. Пожежники оточили будівлю з усіх сторін – одні увійшли через перший поверх, другі по висувній драбині піднялися на дах сусідньої прилеглої будівлі, треті атакували вогонь з висоти розгорнутої автодрабини. Вже через півгодини пожежу було локалізовано – рятувальники взяли контроль над вогняною стихією.

Вогонь знищив дерев’яні конструкції покрівлі, будівельні матеріали на четвертому поверсі, дерев’яне перекриття між третім та четвертим поверхом, пошкодив стіни, покриття та вікна.

Завдана матеріальна шкода власнику та причина пожежі встановлюються. На місці події працюють фахівці дослідно-випробувальної лабораторії ГУ МНС в Закарпатській області.



Статьи

Страна
20.04.2024
10:00

Тучи на горизонте, или Почему у бизнеса "портится настроение"?

Валовой внутренний продукт (ВВП) за январь-февраль вырос на 3,6%, по данным Минэкономики. Не стоит забывать, что в январе 2023 г. зафиксировано падение на 32%, в феврале – на 26%. Сейчас - рост...
Мир
20.04.2024
09:31

"Трамп хочет, чтобы Конгресс принял решение о помощи Украине". Обзор западных медиа

Если Трамп вернется в должность и попытается протолкнуть мирное соглашение между Россией и Украиной, ему нужно, чтобы Украина имела сильную военную позицию
Страна
18.04.2024
18:19

Медицинская реформа по-запорожски. Получат ли пациенты надлежащее медицинское обеспечение и качественное лечение

Факт экономии бюджетных средств, о котором говорят местные чиновники, вряд ли добавляет оптимизма запорожцам,  пациентам оптимизированных больниц. Любой рядовой горожанин подтвердит, что до сих пор не заметил, чтобы такая реорганизация положительно...
Все статьи