На Закарпатті горів торгово-офісний комплекс. Фото






В Ужгороді горіла новобудова торгово-офісного комплексу, - повідомили «ОстроВ» в ГУ МНС в Закарпатській області.

Про пожежу в чотирьохповерховій новобудові торгово-офісного комплексу, що на вул. Грушевського в обласному центрі об 11:20 надійшло повідомлення на пульт зв’язку оперативно-рятувальної служби. За кілька хвилин полум’я охопило весь четвертий поверх будівлі.

На ліквідацію вогню було відправлено три відділення вогнеборців та пожежну автодрабину. По прибуттю на місце події, працівники ДАІ перекрили рух автотранспорту на вул. Грушевського, а бійці МНС проклали дві магістральні лінії, які під’єднали до стаціонарного вододжерела, що дозволило протягом усього часу гасіння безперебійно подавати вогнегасячу речовину.

На місці події було створено штаб пожежогасіння. Працювали три ланки газодимозахисної служби. Пожежники оточили будівлю з усіх сторін – одні увійшли через перший поверх, другі по висувній драбині піднялися на дах сусідньої прилеглої будівлі, треті атакували вогонь з висоти розгорнутої автодрабини. Вже через півгодини пожежу було локалізовано – рятувальники взяли контроль над вогняною стихією.

Вогонь знищив дерев’яні конструкції покрівлі, будівельні матеріали на четвертому поверсі, дерев’яне перекриття між третім та четвертим поверхом, пошкодив стіни, покриття та вікна.

Завдана матеріальна шкода власнику та причина пожежі встановлюються. На місці події працюють фахівці дослідно-випробувальної лабораторії ГУ МНС в Закарпатській області.



Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи