В Ужгороді згоріло маршрутне таксі. Фото






В Ужгороді під час руху загорілося маршрутне таксі, яке прямувало по вулиці Перемоги в ужгородське АТП - повілормили «ОстроВ» ГУ МНС в Закарпатській області.

За словами водія, під час руху він відчув запах горілого і вирішив зупинитися на узбіччі, щоб з’ясувати, що сталося. Коли відкрив капот «Газелі», побачив, що з моторного відсіку йде дим. Першим ділом зірвав клеми з акумуляторної батареї та побіг за вогнегасником. Але в салоні його очікувало ще більше здивування – вже горіла панель приладів. Використавши два вогнегасники водій не зміг загасити полум’я. Доки він намагався самотужки врятувати транспортний засіб, хтось із перехожих за номером 101 вже викликав пожежників.
Повідомлення про подію ужгородські пожежники отримали 22 вересня о 6:40. До місця виклику негайно виїхав черговий караул першої самостійної Державної пожежної частини. На час прибуття пожежників вогонь повністю знищив транспортний засіб.
Під час пожежі ніхто не постраждав.

Причина загорання та розмір завданої матеріальної шкоди встановлюються.





Статьи

Страна
29.03.2024
10:18

В Крыму становится страшно: растет популярность страхования от БПЛА

...Эти выплаты никто не увидит, так как нет законодательной базы. Если они страхуют от террористического акта, то должно быть решение о возбуждении уголовного дела по соответствующей статье и так далее. Все остальное – красивые слова и обещания,...
Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Все статьи