Майже 2 кілограми крадених ювелірних виробів із золота вилучили у злочинців на Прикарпатті






Загальна вага вилучених речових доказів сягнула майже 2 кілограмів ювелірних виробів із золота, - повідомили «ОстроВ» в CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Оперативники карного розшуку УМВС України в Івано-Франківській області успішно завершили заходи з документування та знешкодження злочинної діяльності осіб, причетних до вчинення цілої низки кваліфікованих квартирних крадіжок у багатьох регіонах України. 27-річного ватажка групи і його 35-річного спільника було затримано у Львові перед тим, як ті готувалися до чергового злочинного “відрядження” в одну з областей.

В ході проведених обшуків правоохоронці вилучили у затриманих ювелірні вироби з золота та інших дорогоцінних металів загальною вагою 1,5 кілограма. Власне, прикраси, коштовне каміння і гроші, а також оригінальні стародавні речі найбільше цікавили крадіїв. З метою встановлення причетності затриманих до всіх злочинів цієї категорії прикарпатська міліція розіслала в інші територіальні органи внутрішніх справ фототаблиці із зображенням вилучених прикрас та інших ювелірних виробів. Вже в перші дні досудового слідства в УМВС почали надходити інформації, що підтверджують причетність цих осіб до скоєння злочину в тому чи іншому регіоні. Деякі з речей потерпілі упізнали з телесюжетів про викриття злодійської групи.

На часі – поновлення цієї фотоколекції.Правоохоронці встановили осіб-посередників, через яких одні ювелірні вироби реалізовувалися, інші переплавлялися, треті – здавалися на лом.

Три дні тому в ході проведення слідчих дій в рамках розслідування кримінальних справ працівники міліції виявили сховок в однієї з осіб, що була посередником у збуванні краденого. Так було вилучено десятки ювелірних виробів і прикрас з золота загальною вагою 400 грамів. Проводиться робота щодо встановлення законних власників цих речей.

Статьи

Страна
18.04.2024
18:19

Медицинская реформа по-запорожски. Получат ли пациенты надлежащее медицинское обеспечение и качественное лечение

Факт экономии бюджетных средств, о котором говорят местные чиновники, вряд ли добавляет оптимизма запорожцам,  пациентам оптимизированных больниц. Любой рядовой горожанин подтвердит, что до сих пор не заметил, чтобы такая реорганизация положительно...
Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Все статьи