Молоді дизайнери організують "Саботаж" на відкритті Lviv Fashion Week

Lviv Fashion Week весна/літо 2010, який стартує 23 жовтня, відкриває конкурсний показ колекцій молодих дизайнерів під назвою «Саботаж», - повідомляє "Об'єктивно".

Конкурс проводиться у партнерстві з Міжнародним конкурсом дизайнерів одягу «Zlota Nitka» (Польща). Про це повідомив координатор проекту Lviv Fashion Week Петро Нестеренко-Ланько.
Показ на тижні моди у Львові - це класний дебют молодих дизайнерів, адже, як зазначив Нестеренко-Ланько, знімати показ Lviv Fashion Week приїдуть представники одного з французьких телеканалів. «Цей канал висвітлює Тижні моди», - додав він. Отож показ стає все більше міжнародним, адже участь візьмуть українські дизайнери та з-за кордону.
До модників залучатимуть і клакерів, у рамках Lviv Fashion Week проходитимуть тематичні фешн-вечірки. «Вечірки проходитимуть 23-25 жовтня у нічних клубах та розважальних закладах Львова. На одній з них відбудеться нагородження молодих дизайнерів. Можливо, у клубах буде й показ мод. Вечори будуть наповнені цікавою шоу-програмою»,- каже він і додав, що відбудеться вже традиційний благочинний аукціон, який пройде втретє.
Нестеренко-Ланько наголосив, що важливим є конкурсний показ колекцій молодих дизайнерів під назвою «Саботаж». Той, хто отримає гран-прі, отримає змогу взяти безкоштовну участь фіналі престижного Міжнародного конкурсу дизайнерів одягу «Zlota Nitka» на Fashion Week Poland, а також грошова премія - 3,5 тис. грн. 2 місце – безкоштовна участь у наступному Lviv Fashion Week наступного сезону. 3 місце – приз від партнерів.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи